sizzlingsala-header-slide2-2018

SALSA GEVORDERDEN

Drie niveauĀ“s, wat past bij jou?

Leer dansen van de besten....


Super Salsa docent Sederick Blommestein-Short uit Haarlem geeft  met assistente Marlies de niveaus 'Gevorderd 1' en 'Gevorderd 2' danslessen op de woensdag in Podium Victorie in Alkmaar.

Niveau Gevorderd 1 (19:15 uur, grote zaal) is voor degenen die nieuw instromen uit de voorgaande programma's, degenen die instromen van buitenaf en elders ophoog niveau les gehad hebben. Leer lekker dansbare combinaties met een goede basistechniek op stevig tempo! 

Niveau Gevorderd 2 (20:15 uur, grote zaal) is voor degenen die al enige tijd in Gevorderd 1 dansen én weer een stap verder willen in hun ontwikkeling. Je wordt door de docenten uitgenodigd voor niveau 2. Hier werk je aan nieuwe technieken en leer je de Mambo on 2! Lesprogramma is: on1 en on2 worden wekelijks afgewisseld. 

Daarnaast is er de groep Salsa Gevorderd Social in de Meent Alkmaar.  Deze groep is voor wie alle semigevorderde niveaus heeft doorlopen, maar geen behoefte heeft aan nog meer stappen omhoog in de Gevorderd 1 en 2. Voor degenen die liever ´gezellig´ verder dansen onder leiding van docent Georg Bras en assistentes Petra en Marjolijne, bieden we in deze cursus elke periode nieuwe combinaties die zijn samengesteld uit eerder geleerde moves van beginners 2 tot en met semi 5. Zo leer je zelf ook je eigen combinaties maken en word je een creatieve danser. 

Wat past bij jou?