sizzlingsala-header-slide2-2018

SALSA GEVORDERDEN

Drie niveauĀ“s, wat past bij jou?

Leer dansen van de besten....


Super Salsa docent Sederick Short uit Haarlem geeft de niveaus 'Gevorderd 1' en 'Gevorderd 2' danslessen op de woensdag in Podium Victorie in Alkmaar.

Niveau Gevorderd 1 (19:15 uur, grote zaal) is voor degenen die nieuw instromen uit de semigevorderde programma's, degenen die instromen van buitenaf en elders les gehad hebben. Leer lekker dansbare combinaties met een goede basistechniek. 

Niveau Gevorderd 2 (20:15 uur, grote zaal) is voor degenen die al enige tijd in Gevorderd 1 dansen én weer een stap verder willen in hun ontwikkeling. Je wordt door de docenten uitgenodigd voor niveau 2. Hier werk je aan shines, spinning en natuurlijk heel veel gevorderde danscombinaties, naast aandacht voor Musicality. 

Daarnaast is er de groep Salsa Gevorderd Social om 20.00 uur in de toneelzaal van wijkcentrum De Rekere in Alkmaar. Deze groep is voor wie alle semigevorderde niveaus heeft doorlopen maar geen behoefte heeft aan nog meer stappen omhoog in de Gevorderd 1 en 2. Voor degenen die liever ´gezellig´ verder dansen onder leiding van docent Georg Bras en assistentes Petra en Marlies, bieden we in deze cursus elke periode nieuwe combinaties die zijn samengesteld uit eerder geleerde moves van beginners 2 tot en met semi 5. Zo leer je zelf ook je eigen combinaties maken en word je een creatieve danser.