sizzlingsala-header-slide1

Super Salsa voor gevorderde dansers

Docent Sederick Short

Leer dansen van de besten....


Super Salsa docent Sederick Short uit Haarlem geeft samen met assistente Claudia  de niveaus 'Gevorderd 1' en 'Gevorderd 2' danslessen op de woensdag in Podium Victorie.

Niveau Gevorderd 1 (19:15 uur, grote zaal) is voor degenen die nieuw instromen uit de semigevorderde programma's, degenen die instromen van buitenaf en elders les gehad hebben én voor degenen die het liefst 'social dancen' en lekker dansbare combinaties leren met een goede basistechniek. 

Niveau Gevorderd 2 (20:15 uur, grote zaal) is voor degenen die al enige tijd in Gevorderd 1 dansen én weer een stap verder willen in hun ontwikkeling. Je wordt door de docenten uitgenodigd voor niveau 2. 


Sederick vertelt:
Dansen is niet mijn hobby. Het is ook niet mijn passie. Dansen is mijn leven. Letterlijk. Ik leef om te dansen en ik dans om te leven. Mijn vrouw Linda en ik hebben elkaar op de salsa dansvloer ontmoet.Ik heb jarenlang geblogd, op fora gediscussieerd (daar weet Marianne alles van), de dansen uitgebreid geanalyseerd, de geschiedenis van de dans bestudeerd, andere dansers en hun ontwikkelingen daarin gevolgd, zelf steeds nieuwe dansuitdagingen aangegaan, en nog VEEL meer. 

Nu dat ik dit schrijf besef ik pas hoe fortuinlijk ik al die tijd geweest ben. En dansschool Sizzling Salsa heeft een groot aandeel gehad in mijn geluk :)" Voor mij is het hoogste goed niet om 'de beste danser' te zijn. Nee. Mijn dansverslaving is ontstaan door mijn streven om met zoveel mogelijk dansers wereldwijd te kunnen samendansen. En om het 'dansvirus' aan zoveel mogelijk mensen te verspreiden.
Dat laatste beschouw ik niet alleen als een voorrecht, maar als een missie. Inmiddels heb ik met duizenden mensen wereldwijd samengedanst en aan tienduizenden mensen hun eerste danspasjes geleerd. Ik ben nog steeds aan het leren. Een groeimentaliteit houdt je altijd neiuwsgierig en leergierig.

Mijn motto: "Je bent nooit klaar met leren!" Daarom vind ik dansdocent zijn ook zo leuk: Ik leer veel van mijn cursisten terwijl ik ze nieuwe dingen leer. De perfecte danssymbiose.
Het is voor mij een grote eer om bij de familie van Sizzling Salsa te horen."