sizzlingsala-header-slide2-2018

MERENGUE WORKSHOPDAG 2 NOV.

Zaterdag 2 november in Alkmaar

Meld je aan en dans mee
Ja, Merengue! Daar wordt je zo vrolijk van! Na de sucesvolle zomercursus komt er een nieuwe kans om andere, verrassende en creatieve merengue combinaties te leren dansen

Georg Bras en Petra Aben geven op zaterdagochtend 2 november van 10.00 - 12.15 uur een leuke Merengue workshop van 2 uur, met een korte pauze halverwege. Dit zijn weer andere moves dan in de zomercursus van augustus, dus meld je snel aan breid je vaardigheid en je kennis in de merengue uit.

Dit wil je niet missen als je op feestjes ook graag merengue danst! 

Locatie:  Spiegelzaal van de Hoornse Vaart 

Wanneer: zaterdag 2 november 10.00 -12.15 uur

Kosten: €20,- per persoon

Aanmelden: info@sizzlingsalsa.nl 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zaterdagavond 2 november geven docenten Sederick Short-Blommestijn en Marlies Schoenmakers als bonus een extra Merengue workshop van 30 minuten op de Salsa City Party op locatie Danscentrum de Bruijn-Bonel aan de Jagerstraat 2 in Alkmaar. Aanvang 21.00 uur ! Kosten: inclusief in de party entree van €4,00.
Doe mee en geniet van het tomeloze enthousiasme van de docenten over de vrolijke merengue! 

Vanaf vrijdagavond 29 november geeft docent Sederick bij voldoende animo ook een 5-weekse cursus Merengue van 19.15-20.15 uur in de Hoornse Vaart in Alkmaar. Leer al zijn tricks en draaien en steel de show met een grote lach!