Sizzling Salsa

Dansen is plezier voor twee...

Cursus Salsa (koppels)

L.A. style Salsa dansen, iedereen kan het leren!

EXTRA SNELCURSUS BEGINNERS 
Op donderdagavond 27 oktober start een extra snelcursus van 4 weken 2 uur dansles. Je leert de basispassen en -draaien en voor je het weet, maak je al de eerste danscombinaties met je partner. De lessen zijn in de Spiegelzaal van de Hoornse Vaart in Alkmaar van 20.15-22.15 uur (met pauze). Kosten zijn €80 p.p.

Was je te laat voor de beginnerscursussen van september? Meld je dan nu aan voor deze extra cursus. Daarna kun je in november direct doorstromen naar de Salsa beginners 2! 
Meld je aan via info@sizzlingsalsa.nl of 0640308610
 
Wat is Salsa?
Van oorsprong is Salsa een dans die met partner gedanst wordt. Natuurlijk is het 't allerleukste om elke week samen met je eigen partner of een goede vriend(in) samen dansles te volgen! Even een stukje 'wij-tijd' samen, lekker nieuwe dingen leren, lachen, bewegen en ook nieuwe kennissen opdoen! Maar ook als je alleen komt, kunnen we ons best doen om jou aan een danspartner te helpen.

Wij dansen Salsa L.A. style en dat is de makkelijkste vorm om te leren. Als je kunt dansen en tot 8 kunt tellen... grote kans dat je ook Salsa kunt leren dansen! Stap voor stap leiden wij je door onze dansprogramma's. 

Sizzling Salsa geeft danslessen in Alkmaar (meerdere dagen en locaties), Heerhugowaard en Schagen. Elke 10 weken begint er een nieuwe cursus, dus je hoeft nooit lang te wachten! Soms zijn er ook extra snelcursussen of zomercursussen.