Sizzling Salsa

Dansen is plezier voor twee...

Cursus Salsa (koppels)

L.A. style Salsa dansen, iedereen kan het leren!

Van oorsprong is Salsa een dans die met partner gedanst wordt. Natuurlijk is het 't allerleukste om elke week samen met je eigen partner of een goede vriend(in) samen dansles te volgen! Even een stukje 'wij-tijd' samen, lekker nieuwe dingen leren, lachen, bewegen en ook nieuwe kennissen opdoen! Maar ook als je alleen komt, kunnen we ons best doen om jou aan een danspartner te helpen.


Wij dansen Salsa L.A. style en dat is de makkelijkste vorm om te leren. Als je kunt dansen en tot 8 kunt tellen... grote kans dat je ook Salsa kunt leren dansen! Stap voor stap leiden wij je door onze dansprogramma's. 

Sizzling Salsa geeft danslessen in Alkmaar (meerdere dagen en locaties), Heerhugowaard en Schagen. Elke 10 weken begint er een nieuwe cursus, dus je hoeft nooit lang te wachten! Soms zijn er ook extra snelcursussen of zomercursussen. 
 
Nog voor de zomer salsa leren dansen?
Snelcursus Salsa beginners 1 in Alkmaar

Vanaf 30 mei starten we met een extra Snelcursussen Salsa voor beginners. Deze omvat 6 weken 1,.5 uur dansles. Je leert de basispassen en -draaien van Salsa en Merengue en danst al snel je eerste combinaties! Er is genoeg tijd voor herhaling en in de appgroep kun je wekelijks de filmpjes van de lesstof terugkijken.

 
Wanneer? 
vanaf maandagavond 30 mei  -20.00-21.30 uur in Alkmaar (zaal Amalia van Solmsstraat)
* kosten €90 (9 lesuren) per persoon
* wachtlijst voor dames die alleen komen; nog plek voor solo heren en koppels
 
Aanmelden en vragen stellen kan via een mailtje aan Marianne : info@sizzlingsalsa.nl 
 
ZOMERCURSUS
 
WOENSDAG  Danszaal Oosterhout, Vondelstraat
SNELCURSUS BEGINNERS SALSA - €80 p.p.
10-17-24-31 augustus – Marianne & Dave
19.00 – 21.00 u:  Snelcursus Beginners 1 – 4 weken 2 uur dansles

 
 
Voor alle hogere niveaus en ervaren salsadansers : instromen kan in overleg. Neem even contact op voor een testdans. Mail info@sizzlingsalsa.nl