Sizzling Salsa

Meld je hier aan

Leer ook (meer) Bachata!

Bachata workshops in de weekends

Bachata dansen is helemaal in! De muziek blijft zich vernieuwen en de dans kent inmiddels vele stijlen... Wij bouwen lessen op vanuit de Bachata authentica (basispassen en -draaien) en geven daarna vooral Bachata Fusion, met de leukste moves uit diverse stijlen. 
 
 

BACHATA WORKSHOP ZONDAG 1 OKTOBER

Bachata is niet meer weg te denken van onze dansvloeren en op feestjes ook uitermate populair. Ook nu het nieuwe seizoen gestart is, willen we op regelmatige basis Bachata dansworkshops geven, die je kunt volgen als losse bouwstenen.
 
Het verheugt ons te melden, dat de 1e Bachata workshop is gepland voor zondagmiddag 1 oktober a.s. , van 14.00-15.30 uur in de Kegelzaal in de Spartahal in Schagen. De kosten zijn €20 p.p. en uiteraard mag er na de workshop weer gefilmd worden.
 
Jullie docenten zijn Georg en Jennifer. Dompel je onder in de heerlijke muziek en leer drie nieuwe combinaties dansen. De docenten staan garant voor goede uitleg, persoonlijke aandacht en goed dansbare moves. Het niveau van deze weekend workshop is: beginners 2 en hoger. 
 
Doe je mee? Aanmelden kan met een mail aan: info@sizzlingsalsa.nl 

klein-gj-2.jpg