Sizzling Salsa

Doe mee en schrijf je in!

Latin en Ballroom dansen

Dans Cha Cha Cha, Rumba... of Quickstep, Engelse Wals...

Nieuw: eindelijk weer ballroom dansles in Schagen
Gloednieuwe zaal in de Spartahal
 
Sinds donderdag 25 november kunnen danslustige dames en heren meedoen met de Ballroom danslessen van Dansschool Sizzling op een nieuwe locatie. Er waren al jaren geen ballroomlessen meer in Schagen. De hoogste tijd dus!
Bij Dansschool Sizzling worden al 18 jaar Salsa, Merengue, Bachata en andere afro-latin danslessen gegeven. Maar in het team zitten ook docenten, die een Ballroom-achtergrond hebben.
Drie jaar geleden maakten zij een start met Latin Ballroomlessen in Schagen. Met veel plezier danst een semigevorderde groep elke week de Chachacha, Rumba, Jive enzovoort. 
In de Spartahal in Schagen is de voormalige kegelbaan omgebouwd naar een multifunctionele, grote zaal met een hele mooie vloer. In deze nieuwe ‘Kegelzaal’ in Schagen kan iedereen nu meedoen met onze nieuwe ballroom danslessen: de quickstep, de Engelse wals, de tango… heerlijk!
 
Praktisch:
In december zijn de lessen verplaatst naar de zaterdagmiddag:
14.00 uur: Latin (chacha, rumba, jive, samba) 
15.00 uur: Ballroom dansles (quickstep, Engelse wals, tango) 

Voor meer informatie : mail info@sizzlingsalsa.nl 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
Latin ballroom
 
Ben je al nieuwsgierig geweest naar de ‘Latin’ dansen zoals de Cha Cha Cha, de zwoele Rumba en de vrolijke Jive? 
Of wil je je kennis weer opfrissen nadat je een tijd lang niet meer gedanst hebt? Dat kan ook bij Dansschool Sizzling Salsa!
 
Wij hebben docenten die óók jarenlang Latin lessen gevolgd en/of gegeven hebben en die zelf ook aan wedstrijden hebben deelgenomen. Georg en Jennifer nemen je mee in de wereld van de Latin-moves, vaak op zeer aanstekelijke moderne muziek of golden oldies. Lekker meedansen en meezingen dus! 
 
Op dit moment geven we Latin ballroom voor mensen met danservaring in Schagen op donderdagavond. Interesse? Mail even aan info@sizzlingsalsa.nl