Sizzling Salsa

Doe mee en schrijf je in!

Latin en Ballroom dansen

Dans Cha Cha Cha, Rumba... of Quickstep, Engelse Wals...

Nieuw: eindelijk weer ballroom dansles in Schagen
Gloednieuwe zaal in de Spartahal
 
Op zaterdag 20 en donderdag 25 november kunnen danslustige dames en heren komen kennismaken met de Ballroom danslessen van Dansschool Sizzling op een nieuwe locatie. Er waren al jaren geen ballroomlessen meer in Schagen. De hoogste tijd dus!
Bij Dansschool Sizzling worden al 18 jaar Salsa, Merengue, Bachata en andere afro-latin danslessen gegeven. Maar in het team zitten ook docenten, die een Ballroom-achtergrond hebben. Drie jaar geleden maakten zij een voorzichtige start met Latin Ballroomlessen in Schagen. Met veel plezier danst een groep elke week de Chachacha, Rumba, Jive enzovoort. Maar nu er een nieuwe locatie beschikbaar is gekomen, is het tijd om de ballroomvloer groots te openen!


Docent Georg vertelt: “In de Spartahal is de afgelopen maanden hard gewerkt om de voormalige kegelbaan om te bouwen naar een multifunctionele, grote zaal met een hele mooie vloer. In deze nieuwe ‘Kegelzaal’ in Schagen kan iedereen binnenkort komen kennismaken met onze nieuwe danslessen: de quickstep, de Engelse wals, de tango… heerlijk!”
 
Praktisch:
Op zaterdagmiddag 20 november is er een workshop ‘Kennismaking met Ballroom’ van 2,5 uur. Hierin leren de deelnemers de basispassen van 3 dansen, met pauze tussendoor. De kosten zijn €25 p.p. en wie hierna inschrijft voor de Ballroomdanslessen op donderdagavond, krijgt een korting op het lesgeld.
Voor wie rustiger wil starten, is er een gratis proefles op donderdagavond 25 november van 19.15-20.15 uur. Docenten Georg en Jennifer laten iedereen dan de quickstep en de Engelse wals uitproberen. De proefles is tevens les 1 van de 10-weekse cursus.
Voor meer informatie : mail info@sizzlingsalsa.nl 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
Latin ballroom
 
Ben je al nieuwsgierig geweest naar de ‘Latin’ dansen zoals de Cha Cha Cha, de zwoele Rumba en de vrolijke Jive? 
Of wil je je kennis weer opfrissen nadat je een tijd lang niet meer gedanst hebt? Dat kan ook bij Dansschool Sizzling Salsa!
 
Wij hebben docenten die óók jarenlang Latin lessen gevolgd en/of gegeven hebben en die zelf ook aan wedstrijden hebben deelgenomen. Georg en Jennifer nemen je mee in de wereld van de Latin-moves, vaak op zeer aanstekelijke moderne muziek of golden oldies. Lekker meedansen en meezingen dus! 
 
Op dit moment geven we Latin ballroom in Schagen op donderdagavond. Interesse? Mail even aan info@sizzlingsalsa.nl