Sizzling Salsa

Probeer het uit!

Cursus Zumba Gold 60-plus

Fitness dansen voor jonge senioren.

Elke woensdagochtend om 10.30 uur geven wij in de ruime en gekoelde Spiegelzaal van de Hoornse Vaart vrolijke danslessen in de cursus Zumba Gold voor 60+ers.
Houdt u ook van dansen op tropische muziek en wilt u uw conditie weer een beetje opvijzelen of in stand houden? Gezond blijven, nieuwe leeftijdsgenoten leren kennen?
Misschien is Zumba Gold dan iets voor u! Voor veel trouwe deelneemsters is het een uur in de week waarnaar zij reikhalzend uitkijken... Draag sportkleding en neem een bidon water mee... en geniet !


Zumba is een danstraining op vrolijke Caribische en andere wereldmuziek.
Salsa, merengue, cumbia, maar ook soms oriëntaalse muziek of flamenco ritmes.
Super leuke 'fitness dans'. Het tempo bij de Zumba Gold lessen is aangepast aan een wat hogere leeftijd, waardoor de danslessen voor iedereen zijn te volgen. En natuurlijk begin je rustig aan en bouw je het langzaam op.
De lessen zijn aangepast aan Corona regels. De zaal is zeer ruim en iedereen krijgt een eigen dansplek op afstand van de andere deelnemers. Er zijn twee kleedkamers beschikbaar en er is een goed ventilatiesysteem dat ook ucht afzuigt. 
 
Proefles of inschrijven? 
Zo gauw we weten wanneer we weer mogen openen, maken we hier de herstartdata van de lopende lessen alsmede de data van de proeflessen voor nieuwe geïnteresseerden bekend!
Graag aanmelden via info@sizzlingsalsa.nl en dan: tot op de dansvloer!